Garmin, som er blandt verdens førende producenter af navigations udstyr til både marine, luftfart og biler besøgt Vedbæk Sejlklub den 15. marts, hvor Jens Willumsen og Christian Peetz fra Garmin Danmark demonstrerede det sidste nye inden for marine elektronik.

Vi så bl.a. eksempler på alle de informationer kan vi få på en moderne søkortplotter, og hvordan instrumenter og øvrigt elektronik kobles sammen med plotteren med NMEA2000 for at få det optimale udbytte. Der var både teori og praktiske informationer til tursejlere og kapsejlere, og vi hørte også om det sidste nye inden for ekkolod. Meget spændende og velbesøgt arrangement, og Vedbæk Sejlklub takker Garmin for besøget.

Dere var fuldt hus til Garmin arrangementet i Vedbæk Sejlklub den 15. marts 2017
Dere var fuldt hus til Garmin arrangementet i Vedbæk Sejlklub den 15. marts 2017
Live-demonstration af de mange muligheder i morderne søkort-plottere.
Live-demonstration af de mange muligheder i morderne søkort-plottere.
MENU