Velkommen til Vedbæk Beachvolley

Vedbæk Beachvolley er en helt ny klub oprettet til glæde for beachvolley entusiaster på alle niveau’er. Klubben har medlemmer, som elsker at være aktive på stranden og skabe en god chilled stemning. Man kan være med blot for at have det sjovt om boldspillet og måske også med målsætning om at blive de næste deltagere i Beachvolley Touren. Alle kan være med, og vi hjælper hinanden til at finde nogen at spille med og lære af hinanden om beachvolley.

I 2019 havde vi stor glæde af at være værter for afholdelsen af semifinalen i Danmarks Beachvolley Tour, hvilket gav mulighed for at se nogle vanvittig gode kampe og blive inspireret til dagligdagens spil på stranden. Vi forventer at få selve finalen afholdt på Vedbæk Strand i 2021 (Touren er desværre aflyst i 2020).

Ved tilmelding i klubben får du adgang til:

• Beach volley net (pt. 2 stk.)
  • Beachvolley bolde (må dog ikke fjernes fra stranden og skal afleveres tilbage inde i klubhuset efter brug samme dag)
  • Klubhuset og faciliteter (omklædning, bad, køkken, m.m.)
  • Træning (se Facebook for aktuelle træningstider og træningsniveau’er)

Vi udvider løbende klubbens tilbud og er fx i dialog med kommunen om muligheden for at få mere robuste, permanente net op.

Vi er en del af Vedbæk Surfklub og holder til i klubhuset i den sydlige del af Vedbæk Havn. Klubhuset ligger skønt helt ud til stranden, og den tilknyttede træterrasse fungerer perfekt til masser af hyggeligt samvær med klubmedlemmerne. I klubhuset har vi et hyggeligt klublokale med god plads, køkken, toiletter, baderum, m.m.

Vi kommunikerer primært via vores Facebook side Vedbæk Beachvolley, som man kan søge medlemskab til og derigennem fx finde andre at spille med og finde info om træningsdage. Overordnet træningsinfo kan også findes under Træning.

Vi glæder os til at se dig på sandet!