Hver torsdag afholdes der SUP træning kl. 17:00 - 19:00, og der vil altid være mindst én SUP-instruktør til stede, som kan hjælpe med gode råd og vejledning.

Vi mødes ved klubhuset eller grejskuret, og træningen foregår typisk ved Sydstranden eller Nordstanden afhængig af vind- og vejrforholdene.

Deltagelse i torsdagstræning er gratis for alle klubmedlemmer. Ikke-medlemmer er også velkomne til at dukke op til en gratis træningssession og få en god introduktion til vandsporten.

Torsdagstræningen er en super god og hyggelig mulighed for at øve teknik, vendinger, m.m., samt få tips og tricks fra de mere rutinerede SUPere. Derudover er det bare super hyggeligt at være på vandet sammen med de andre SUPere. Såfremt forholdene er til det, så vil træningen nogle gange blive flyttet til andre gode SUP spots, f.eks. Hornbæk.

Følg med på Vedbæk Surklub’s Facebook side her.

Hvis der er nogen spørgsmål, så kontakt endelig Søren Holdgaard (ansvarlig for SUP torsdagstræning)