Hver torsdag afholdes der SUP intro/træning kl. 18:00 - 19:00, og der vil altid være mindst én SUP-instruktør til stede, som kan hjælpe med gode råd og vejledning.

Vi mødes ved klubhuset eller grejskuret, og træningen foregår typisk ved Sydstranden.

Deltagelse i torsdagstræning er gratis for alle klubmedlemmer. Ikke-medlemmer er også velkomne til at dukke op til en gratis intro til vandsporten.

Torsdagstræningen er en super god og hyggelig mulighed for at øve teknik, vendinger, m.m., samt få tips og tricks fra de mere rutinerede SUPere. Derudover er det bare super hyggeligt at være på vandet sammen med de andre SUPere.

Følg med på Vedbæk Surklub’s Facebook side her.

Husk nu at leash er påkrævet for brug af klubben's SUP udstyr. Det er for din egen og andres sikkerheds skyld!

Hvis der er nogen spørgsmål, så kontakt endelig Jens Ewerling (ansvarlig for SUP intro/torsdagstræning)