Surfskole starter i April og slutter i oktober. Her får du al den grundlæggende viden og færdigheder på plads for at kunne windsurfe og bruge masser af sjov tid på vandet.

Surfskolen består af 4 lektioner á 3 timers varighed med både teori og praksis:

• Lektion 1: Introduktion til windsurfing
  • Lektion 2: Sikkerhed
  • Lektion 3: Søfartsregler & knob
  • Lektion 4: Vindteori

Du skal deltage i alle lektioner, og surfskolen afsluttes med en teoretisk og praktisk prøve. Prøverne skal bestås for at kunne bruge klubbens udstyr.

Undervisningen finder sted i klubhuset i den sydlige ende af havnen og gennemføres i hold á ca. 5 elever. På hverdage finder lektionerne sted kl. 17:00 - 20:00 og i weekenden kl. 10:00 - 13:00

Du skal være 12 år eller derover og kunne svømme mindst 200 meter. Husk at medbringe badetøj og håndklæde. Surfudstyr, våddragt og svømmevest vil blive stillet tilrådighed af klubben, men det anbefales at du køber din egen våddragt inkl. vådsko, da klubben har et begrænset antal.

Surfskolen koster DKK 750,- inkl. leje af board, mast og sejl. Ikke-medlemmer af surfklubben kan også tilmeldes surfskolen.

Nedenfor finder du en hold-oversigt for Surfskolen i 2018.

Tilmelding foregår nedenfor ved at klikke på det relevante hold. Du er tilmeldt så snart din betaling er modtaget. Der tages dog forbehold for overbookede hold. Efter registreret betaling vil du blive kontaktet af surfskolen.

Hvis der er nogen spørgsmål, så kontakt endelig Anton Zeuthen (ansvarlig for surfskolen).