Surfskole
Vi begynder windsurfskole undervisningen søndag den 30. April 2017.

Herunder ses en oversigt over holdene Surf-skolen 2017, og tilmelding foregår her :

Hold-oversigt 2017

Hvornår foregår det?
Surfskolens sæson starter i maj måned og slutter i slutningen af september. Undervisning foregår i henhold til skemaet ovenfor. Der undervises både praktisk og teoretisk i fire forskellige lektioner. Du skal kunne deltage i alle lektioner. Kurset afsluttes med en teoretisk og en praktisk prøve.

Hvordan foregår det?
Du er tilmeldt så snart din betaling er modtaget. Der tages dog forbehold for overbookede hold. Efter registreret betaling bliver du kontaktet. Der oprettes hold á 5 elever, da vi råder over et vist antal surfbrætter. Du kan IKKE deltage i undervisningen, hvis kurset ikke er betalt!

Hvordan er undervisningen indrettet?
Undervisningen indeholder både teori og praksis, og vi prioriterer undervisningen på vandet højt. Kurset afsluttes med en skriftlig teoretisk prøve og en praktisk prøve på vandet. Prøverne skal bestås, for efterfølgende at kunne låne klubbens udstyr.

Hvor foregår det?
Undervisningen foregår ved vores klubhus på den sydlige strand ved Vedbæk Havn (Klubhus Syd).

Hvem?
Hvis du er 13 år eller derover og kan svømme min. 200 meter, kan du deltage på surfskolen.

Hvad skal jeg medbringe?
Du skal medbringe badetøj og håndklæde. Du kan låne våddragt og svømmevest af klubben, men vi anbefaler at du køber dit eget. Det anbefales at købe vådsko, da klubben kun har et begrænset antal. Ellers kan gummisko også benyttes. Det anbefales desuden at medbringe lidt mad og drikke, da man ofte er træt og sulten efter undervisningen.

Hvad koster det og hvor tilmelder jeg mig?
Klubbens kontingenter og takster fremgår her.

For at deltage på kurset kræver det, at du er medlem af Vedbæk Sejlklub (meld dig ind her)

Tilmelding til Surf-skolen foregår her.