Windsurf og SUP udstyr kan lejes på sæsonbasis til medlemmer af Vedbæk surfklub.

Prisen for leje af udstyr er:

• Windsurf (inkl. SUP): DKK 1.000,-
  • SUP: DKK 500,-

Udlejningsudstyret er typisk til nybegyndere eller let øvede. Der er dog også udstyr til de mere rutinerede windsurfere (Starboard Carve & Neilpryde Ryde), som måske har holdt en lang pause og skal i gang igen. Brug nedenstående links for at leje udstyr.

Det skal dog pointeres kraftigt at lejeudstyr kun er til medlemmer af surfklubben, som har betalt leje heraf samt at det skal behandles ansvarligt og med største forsigtighed.

Udstyret – både windsurf og SUP – må under ingen omstændigheder komme i kontakt med asfalt, da det ikke kan tåle det og vil gå i stykker. I grejskuret er der derfor en masse træbukke til rådighed, som udstyret kan lægges på i forbindelse med klargøring m.m.

Foruden lejeudstyr, så er der også lidt klubudstyr tilgængeligt i grejskuret, som kan benyttes af alle klubmedlemmer

Husk at leash er påkrævet for brug af klubben's SUP udstyr. Det er for din egen og andres sikkerheds skyld!

Hvis der er nogen spørgsmål, så kontakt endelig Thomas Tuxen (ansvarlig for udstyr).