Windsurf, SUP, SUP foil og Wing-Surf udstyr kan lejes på sæsonbasis til medlemmer af Vedbæk surfklub.

Prisen for leje af udstyr er:

• Windsurf (inkl. SUP): DKK 1.000,-
  • SUP: DKK 500,-
  • SUP Foil & Wing-Surf: DKK 300,-

(Bemærk halv pris efter 1. september)

Windsurf udlejningsudstyret (Starboard Carve & Neilpryde Ryde) er typisk til let/medium øvede samt de mere rutinerede windsurfere, som måske har holdt en lang pause og skal i gang igen. Brug nedenstående links for at leje udstyr.

Som noget nyt kan man også leje SUP foil og Wing-Surf udstyr. Dette er kun til de rutinerede SUPere/Surfere og må kun bruges efter grundig introduktion fra Jens Ewerling.

Det skal dog pointeres kraftigt at lejeudstyr kun er til medlemmer af surfklubben, som har betalt leje heraf, samt at det skal behandles ansvarligt og med største forsigtighed.

Udstyret må under ingen omstændigheder komme i kontakt med asfalt, da det ikke kan tåle det og vil gå i stykker. I grejskuret er der derfor en masse træbukke til rådighed, som udstyret kan lægges på i forbindelse med klargøring m.m.

Foruden lejeudstyr, så er der også klubudstyr tilgængeligt i grejskuret. Klubudstyr kan benyttes af alle klubmedlemmer

Husk at leash er påkrævet for brug af klubben's SUP udstyr. Det er for din egen og andres sikkerheds skyld!

Hvis der er nogen spørgsmål, så kontakt endelig Thomas Tuxen (ansvarlig for udstyr).