Udstyrsleje
Klubben besidder våddragter, sko og redningsveste, men hvis du bliver grebet af sporten anbefaler vi, at i køber jeres eget

Vi har windsurf udstyr som primært er orienteret til begyndere. Begynder udstyret omfatter begynderbrædder (165-220 liter) og sejl i størrelserne 3.0 til 5.0. Udover det har vi diverse nye og gamle brædder som også kan benyttes af mere øvede surfere. Vi har også en del sejl og master i de fleste størrelser.

Vi har som udgangspunkt ikke trapez liner på udstyret. Hvis du er god nok til dette, kan det måske være en ide at anskaffe dig dit eget udstyr.

Skabsleje
Klubben har en del skabe til rådighed, som medlemmerne kan leje. Vi kan ikke garantere, at vi har plads, men vi skriver dig gerne på venteliste.