Aloha surfere og SUPere

I Vedbæk er vi fuldstændig vilde med vind og vand. Derfor startede vi Vedbæk Surfklub tilbage i 1992, og er i dag en af de ældste surfklubber i Danmark.

Vedbæk Surfklub er for alle med passion for windsurfing, kitesurfing og SUP. Både dem der vil lære det, samt de rutinerede jern der kun tager ud, når det blæser en pelikan. Alle fortjener at opleve fornøjelsen af at være på vandet, og surfklubben tilbyder surf og SUP skole samt træning til både unge og voksne.

Vi er en del af Vedbæk Sejlklub og holder til i klubhuset i den sydlige del af Vedbæk Havn. Klubhuset ligger skønt helt ud til stranden, og den tilknyttede træterrasse fungerer perfekt til klargøring af udstyr samt masser af hyggeligt samvær med klubmedlemmerne. I klubhuset har vi et hyggeligt klublokale med god plads, køkken, toiletter, baderum, m.m. Derudover har vi et nyt grejskur til opbevaring af både skoleudstyr, udlejningsudstyr samt privat udstyr.

Vedbæk Surfklub er en aktiv klub, hvor både vandsporten og ikke mindst det hyggelige samvær er i centrum. Vi kommunikere primært via vores Facebook side Vedbæk Surfklub, som alle bør være medlemmer af.

Bliv en del af Vedbæk Surfklub og nyd masser af kvalitetstid på vandet.

Surfs up!