Vedbæk Sejlklubs Surf-afdeling, har eksisteret siden 1992 og er dermed en af Danmarks ældste surf-klubber. Surf-afdelingen er for alle surfere. Både dem der vil til at lære det, samt for de garvede, der kun tager ud, når det piber. Surf-afdelingen tilbyder træning til både unge og voksne.

Som medlem af Surf-afdelingen bliver du en del af en meget aktiv klub, hvor både windsurfer sporten og hyggeligt samvær er i centrum. Vi holder til i klubhuset i syd-enden på Vedbæk Havn. Klubhuset ligger helt ud til stranden og med til huset er der en kæmpe terrasse som kan bruges når man skal rigge udstyr op. I selve huset har vi klublokale med god plads, med toiletter og baderum samt skabe til opbevaring af både skoleudstyr, juniorudstyr, udlejningsudstyr og privat udstyr.

Størstedelen af vores interne kommunikation foregår på Facebook! Derfor bør alle medlemmer følge vores Facebook gruppe .

mads1