På vinterskolen undervises du i teoretisk navigation, som er den teoretiske del af pensum til Søfartsstyrelsens Duelighedsprøve .

Forudsætninger

Du skal have betalt kontingent og undervisningsgebyr til sejlklubben inden første lektion. Ud over dette stilles der ikke andre krav.

Hvad lærer jeg?

Lær at navigere sikkert på vores vinterskole, som afsluttes med eksamen til opnåelse af Søfartsstyrelsens Duelighedsprøve.
Sammen med bestået praktisk prøve, der afholdes af Vedbæk Sejlklubs sejlerskole hvert år efter sommerskolens praktiske skolesejladser, giver den bestående teoretiske prøve adgang til at få udstedt duelighedsbevis.
Teoretisk navigation afholdes delvis som en skriftlig prøve, men skal omfatte en individuel mundtlig overhøring i søvejsreglerne, som bl.a. omfatter følgende:

• Søvejsregler
  • Teoretisk navigation
  • Søsikkerhed
  • Forebyggelse og bekæmpelse af brand i mindre fartøjer
  • Beskyttelse af havmiljøet

Hvor og hvornår?

Den første tirsdag i november måned starter vinterskolen op kl. 19.00 – 21.45 i Klubhus Nord, Vedbæk Havn. Herefter fortsætter undervisningen ca. 17 tirsdagen frem, og afsluttes med at der aflægges prøve i foråret.
Sidste frist for tilmelding er ultimo oktober. Ved overtegning vil tidspunkt for indbetaling være afgørende for opnåelse af plads på teori holdet. Du er altid velkommen til at kontakte sejlerskolens leder for at høre om eventuelle afbud. Det anbefales ligeledes at holde øjes med sejlerskolens aktivitetskalender, da eventuelle ændringer vil fremgå her.

Materiale og undervisning.

Nødvendigt kursusmateriale købes efter aftale med underviser Anders Holm Jensen, Vedbæk Sejlklub.

Se her hvad det koster at deltage.