Bestyrelsen i Vedbæk Sejlklub har opfordret tre af vores aktive og trofaste medlemmer til at stille op til repræsentantskabsvalget i Vedbæk Havn. Valget afholdes fra mandag den 11. november til mandag den 18. november, begge dage inklusive.

De tre kandidater er Niels Ebbehøj – Otto Spang og Kim Gottschalk.

Vi opfordrer dig til at deltage i valget og give et af vores medlemmer din stemme.

Her følger en kort præsentation af vores tre kandidater

Niels Ebbehøj

Valgoplæg
Vi har en god og velfungerende havn i Vedbæk, og det skal vi værne om. Havnen skal fortsat have en stabil økonomi, så vi kan holde priserne i ro.

Men jeg vil også arbejde for:
Bedre faciliteter til ude- og børneaktiviteter til gæsterne om sommeren, og os selv når vi ikke sejler. F.eks. bedre grill og picnic område.
Cafe med hverdagsmad til hverdagspriser.
Styr på tangen på nord- og sydstranden for at stoppe lugtgenerne af hensyn til badegæster og brugere af havnen.
Undersøge mulighederne for at etablere en butik med grej

Præsentation:

Har sejlet fra Vedbæk siden 1965 i jolle og kølbåd. Er kapsejler, skipper og underviser i navigation på Vedbæk Sejlklubs sejlerskole

Otto Spang

Otto Spang, netop fyldt 77 og har i snart 50 år boet i Søllerød/Rudersdal tæt på havnen: Henrikshave, Skodsborgparken og nu Henrikshøj.

Medlem af VS siden 1977, med 26 fods Dehler og har nu sammen med Louise S/Y “Felicia” Nordship 38 som vi sejler hele sommeren i Skandinavien. Var seniorskole-skipper i 10 år og en årrække medlem af VS’s bestyrelse. Stadig aktiv i klubarbejdet, der specielt de seneste år med havneudvidelse og klubhus-byggeri har været i tæt kontakt til Samarbejdsudvalget og Fondsbestyrelsen.

Kim Gottschalk

Mange gode kræfter har bidraget til, at Vedbæk Havn er en god moderne havn. Det vil jeg som bådpladslejer gerne være med til at værne om og videreudvikle.

Jeg er 62 år, gift, 3 børn og har boet i Holte siden 1977. Jeg har sejlet – surfbræt, jolle og kølbåd – siden jeg var 10 år, hvor min far købte en Bandholm 26 i Vedbæk Havn. I 2001 fik vi kølbåd, plads i havnen og min kone og jeg blev medlem af Vedbæk Sejlklub, hvor jeg bl.a. har været bestyrelsesmedlem og seniorskipper på sejlerskolen.