Det er med stor fornøjelse, at Vedbæk Sejlklub inviterer til Årets Klubtur lørdag og søndag 1. og 2. september.

Vi mødes til fælles morgenmad i klubhuset kl.9:00. Sejlklubben serverer te, kaffe og morgenbrød. Under morgenmaden præsenteres weekendens program.

Der er lagt et anstrengende og forhåbentlig udbytterigt program med gåtur lørdag til Nakkehoved Fyr, drinks og grill-aften på Gilleleje Sejlklubs terrasse med festligt samvær. VS sørger for velkomstdrink og tænder op i grillen til vores medbragte lækkerier.

Søndag formiddag er der rundvisning i det gamle fiskerleje, hvorfra mange jøder for 75 år siden blev sejlet til svensk asyl. Som dagens clou er der adgang til det “hemmelige” museum, Skibshallerne, inden frokostsamling i Gilleleje Sejlklub.

Svar udbedes senest 28. august på mail: tilmeld@vedbaek-sejlklub.dk med info om: Skippers navn, mobilnummer, antal voksne og børn der deltager samt følgende oplysninger om båden: navn, bådtype og sejlnummer.

Prisen for deltagelse er kr. 100,- pr. deltager. Børn under 15 år deltager uden betaling. Beløbet bedes indbetalt via MobilePay til 66705 samtidig med din tilmelding.Derudover betales havneafgift i Gilleleje.

Med sejler hilsen

Jørgen Kjærgaard