Det er med stor fornøjelse at Vedbæk Sejlklub inviterer til Sankthansaften i klubhuset lørdag den 23. juni kl. 18.30.

Det bliver en hyggelig aften, hvor vi hilser midsommeren velkommen i godt selskab med vores medbragte mad og sejlklubbens fine udvalg af vin, vand og øl.

Pak picnickurven med jeres egne lækkerier til grillen, og tag familien med til en dejlig aften på vores store sydvendte terrasse. Vi tænder op i grillene fra kl. 18:30.

Der kan købes øl, vand og vin i klubhuset til favorable priser. Husk kontanter eller benyt Mobile Pay.

Svar udbedes senest 21. juni på mail: tilmeld@vedbaek-sejlklub.dk med info om antal voksne samt børn der deltager af hensyn til indkøb af drikkevarer.

Bestyrelsen i Vedbæk Sejlklub glæder sig til at se jer alle til fejring af Sankthansaften.